Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Edytowanie plików

-Wojciech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie do końca tak jest. Zabrania się udostępniania plików czy programów, które mogą zniszczyć pracę innych.

Nie -.-

Nie mozna edytowac (w teorii) wgl. clienta gry.

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

z tego co wiem nie można edytowac klienta last chaos bo to jest przestępstwo , to dlaczego te subforum stoi ?

Dostałem raz zawiadomienie od gamigo o zaprzestanie tego " Developingu " w tej oto grze, ale ja mam na nich wyjebane, wpierdolą mi grzywne? zapłacę, trudno ale nigdy nie porzucę lc :D

buu

Opublikowano

Nie jest to tak na 100% legalne ... Ale zakładam że w 98-99% ^^

Działalność Gamigo,Barunsona tak naprawdę już przestała walczyć z plikami EP1 bo doszli do wniosku że to nie ma sensu...

Powód? Wszyscy zakładają Dedyki, VPS'y w Rosji lub Turcji .. A tam nie mają swojej siedziby i praw do 'zgarnięcia kogoś'.

Dlatego teraz bronią plików EP2 i tzw. "EP3"

Ostatnio

ładna akcja wyszła, jakieś miesiąc temu ... Administrator 777 wypuścił

swoje pliki "EP3" w świat i dlatego teraz tyle prywatnych serwerów

EP2,"EP3"

Gamigo do tej pory go ściga xD

Z własnych obserwacji stwierdzam, że Gamigo najbardziej ściga server'y niemieckie ... i to w sposób doraźny : )

Forum te ma prawo istnieć ponieważ nie działa ono w samym sobie w sposób celowy na nie korzyść Gamigo.com

Opublikowano

Od linu$'a

Myślisz, że obchodzi ich, że ktoś modyfikuje interface i pliki gry do serwerów prywatnych? Proszę Cię... Na PLu raczej większość rzeczy z tego forum nie zadziała i dla nich jest to nawet na +, bo widzą, że ktoś kto chce grać uczciwie z uczciwymi (pomijając pewną niszę) pójdzie na PL'a.

buu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...